VEGETABLE DIRECTION私たちの果物との取り組み

OUR FRUIT PRIDE

代官山青果店では果物を独自の目線で仕入れ、
セレクトしています。
産地と季節にこだわり、その時に一番美味しい
果物を。
そして、私たちは果物を使った様々な甘味を提案しています。
一番の推しは果物サンド。
青果店のバイヤーが本気で目利きした果物と、
こだわりのクリームで
作り上げた「くだものサンド」。
パティシエ森田と代官山青果店が試行錯誤してたどり着いた自信作です。

OUR FRUIT SAND

くだもの | Fruit

代官山青果店バイヤーが目利きし買い付けた物や、
産直の旬なフルーツを使用。
その時一番美味しい果物をお届けします

Items purchased by Daikanyama fruit and vegetable
shop buyers,Uses freshly produced fruits.
It's a fruit

食パン | Plain bread

SHIBUichi BAKERYに特別オーダーした食パン。
小麦は香り高い北海道産の、ゆめちからを使用しています。

Bread specially ordered from SHIBUichi BAKERY.
Wheat uses Yumechikara from Hokkaido,
which has a high aroma.

クリーム | Cream

植物性油脂を使用せず、生クリームのみを使用した
濃厚な風味。
さらにマスカルポーネを使用した、
コクのあるクリームに仕上げました。

Rich flavor using only fresh cream without using
vegetable oils and fats.Also used mascarpone,
Finished in a rich cream.

てんさい糖 | Sugar

てん菜(ビート)から生まれたてんさい糖。
オリゴ糖が含まれたお腹に優しいお砂糖です。
上白糖と比べて血糖値の上昇が緩やかになります。
ミネラルも含まれており、コクがあり優しい甘さが特徴です。

Sugar beet born from sugar beet.
It is a stomach-friendly sugar that contains
oligosaccharides.The rise in blood sugar level is slower
than that of white sugar.It also contains minerals and
is characterized by its rich and gentle sweetness.